• 0735 254432

Tjänster

Skrädderi & uthyrning av historiska kläder

Alla kostymer är fräscha och hela och sydda på ett professionellt sätt. Vi har byggt upp ett stort lager av kostymer som hyrs ut för olika ändamål som t.ex. teater, film, reklam, servicepersonal och musikvideos. Våra kunder är privatpersoner och företag. I samarbete med olika slott och konferens-anläggningar i Sverige och övriga Europa har vi levererat kläder för kostym- baler i olika tidsepoker.

Uthyrning privatperson

Vi har hundratals fler dräkter i vår ateljé än vad som visas här på hemsidan. För att få den bästa uppfattningen om färger, tyger och passform på våra dräkter är det bästa att du kommer in till ateljén och provar ut en kostym som passar just dig. Alla kostymer är unika och tillverkade i endast ett exemplar - ingen chans att du råkar ha en likadan kostym som någon annan!

Kostymer

Uthyrning större evenemang

Vi hjälper gärna till med kostymer till teater, film, företagsfester och föreningsevenemang. Välkommen att kontakta oss för offert. Vi kan lösa det mesta!

Kontakta oss

Modellsömnad

Vill du ha något helt eget uppsytt? Kanske vill du ha en unik brudklänning eller en helt egen 1700-tals kostym? Med vår långa erfarenhet inom skrädderi kan vi sy upp det mesta, både smått och stort. 

Inspiration

Ändring och lagning

Är byxorna för korta eller kavejen för stor? Vi hjälper dig gärna med ändringar och lagningar av dina egna plagg. Välkommen in till ateljén!

Kontakta oss

Tillverkning av maskotar

Vi har stor erfarenhet att tillverka maskotar åt små och stora företag. Välkommen att besöka oss i ateljén eller kontakta oss via mail eller telefon för offert.

Kontakta oss